עכסן גב יהלום מערבי
משפחה: צפעיים.
תפוצה: ארה"ב ומכסיקו.
מזון: מכרסמים ועופות.
על מנת להרתיע מפני אויבים פיתח הנחש בקצה הזנב מעין רעשן הבנוי מקשקשי הנחש.
בכל פעם בהם משיל הנחש את עורו מתווסף עוד קשקש לרעשן.
أفعى غربية الماس الخلفية
العائلة: أفعويات.
الانتشار: الولايات المتحدة والمكسيك.
الغذاء: القوارض والطيور.
من اجل ردع الأعداء طور الثعبان بطرف الذيل نوعًا من الحشرجة المبني من حراشف الثعبان. في كل مرة يبدل
الثعبان جلده يتم إضافة حرشيف للحشرجة.
