בואה קשת ברזילאית
משפחה: חנקיים.
תפוצה: דרום אמריקה.
מזון: יונקים קטנים, ציפורים ולטאות.
כאשר קרני השמש מאירות את הנחש כל צבעי הקשת מופיעים על גופו.
بوا قوس قزح برازيليه
العائلة: خانقات.
الانتشار: جنوب أمريكا.
الغذاء: ثدييات صغيرة, طيور وسحالي.
عند ما تشرق الشمس تُضئ الأفعى كل ألوان قوس قزح الظاهرين على جسده.
